Over mij

Mijn ‘roots’ liggen in de sport en revalidatie. Als oefentherapeut Mensendieck en sportrevalidatie-therapeut was ik jarenlang actief in de voetballerij. Als een sporter zo snel kan re-integreren in het eerste elftal, waarom een werknemer dan niet? Het werd de rode draad in mijn vervolgcarrière.

 

Ik werkte met mensen met chronische klachten of klachten aan het bewegingsapparaat. Ook hier stelde ik altijd de vraag: wat zegt je lichaam jou?

Mijn holistische aanpak (lichaam en geest zijn niet los te zien van elkaar) en systemische insteek, maken dat je snel tot inzicht komt in wat echt het ‘probleem’ is. Ik begeleid je op weg naar meer geluk en gezondheid in werk, relaties en leven.

 

In het werkveld ‘mens-werk-inkomen’, heb ik ruim 25 jaar ervaring als arbeidsdeskundige, trainer (systemisch)coach, opleider en consultant. Ik heb verschillende organisaties, klein en groot, begeleid bij verzuimaanpak en vitaliteitsbevordering. Waarom blijft het rommelen in een bepaalt team? Waarom is het verzuim zoveel hoger/frequenter dan bij andere bedrijven in dezelfde sector?