Waarvoor kom je naar Kikame?

Mijn paramedische en arbeidsdeskundige kennis en ervaring combineer ik met mijn leiderschaps- en ondernemerschaps-competenties. Ik kijk vanuit een systemische bril naar mensen en organisaties. Wat wordt er als probleem ervaren? Waar lopen mensen tegen aan? Waar stroomt het niet meer? Uitzoomen op dat wat iemand als ‘probleem’ benoemt, geeft inzicht. Dat wat als probleem omschreven wordt is meestal een oplossing voor iets anders ergens in het systeem.

 

 

Persoonlijke ontwikkeling

Je voelt dat er iets mag veranderen in je leven, werk of relatie. Maar iets houd je tegen. Kikame kijkt met jou naar de onderliggende patronen en oorzaken.  In 1 op 1 sessies ga jij weer doen wat goed voelt voor jou.

Leiderschap

Maak korte metten met het gevoel van ‘leiderschapsfalen’. 

Heart Leadership gaat over verbinding maken tussen hart (je lichaam) en hoofd. Je innerlijke kompas. Maar is jouw hoofd wel verbonden met je hart als leider van het team of bedrijf? Durf jij te handelen naar dat wat goed voelt?

 

Coaching teams en organisaties

Een hoog verzuim of veel verloop onder medewerkers? Ervaar je een hoop ‘gedoe’ in het team of in je organisatie? Mijn aanpak is niet gericht op het oplossen van problemen, maar om de onderstroom boven water te krijgen en te interveniëren op belemmerende patronen zodat er weer balans ontstaat.